Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

stars transformacija

SAMO JOJ JE OSMEH OSTAO ISTI: Ana Mihajlovski se ovako menjala s godinama, nećete je prepoznati na fotkama iz PROŠLOSTI! (FOTO)

Stars

Anu Mihajlovski svi znaju sa malih ekrana, dobro se sećaju nasmejane devojke koja juri po gradu tražeći kandidate koje će poslati na more.

Svojom neposrednošću, prirodnošću i osmehom osvojila je srca gledalaca. Nju publika i dalje voli, ali skroz je drugačija nego kada je radila „Leteći start“. Jedino, rekli bismo, osmeh joj je ostao isti. Doduše, sa beljim zubima, ali i dalje tim oružjem osvaja.

foto: Maja Mojsovski Rašević
foto: Vladimir Lukić

Na početku karijere Ana je imala drugačiju frizuru, ali i lik, zato što je kasnije na sebi korigovala sve što joj je smetalo. Jedno vreme je nosila protezu kako bi ispravila zube, bila je u taboru smeđokosih, ali je odlučila da isproba i neku novu boju. Nije daleko otišla, već je svoju smeđu kosu prefarbala u plavo. Blajhana talasasta kosa postala je ono po čemu se prepoznaje.

foto: Dragana Udovičić
foto: Damir Dervišagić

Ana je sredila svoj nos, a korigovala je i usne. Što se tiče oblačenja, kako je sazrevala, tako je birala smelije kombinacije, koje joj i danas odlično pašu. Vitku liniju održava redovnim treniranjem, pa iako je majka troje dece, izgleda bolje nego mnoge njene koleginice.

foto: Damir Dervišagić
foto: Sonja Spasić

Svakako, bila je slatka, a s korekcijama koje je obavila postala je još lepša. Redovni kozmetički tretmani i nega lica pomažu joj da se bore na njenom licu ni u 36. godini gotovo ne primećuju.

Kurir.rs/M. Trajković Foto: Damir Dervišagić,Sonja Spasić

foto: AMG