Foto: Profimedia, Printscreen

OPREZ NA INTERNETU

BEOGRAĐANKA TRAŽILA ONLINE DA KUPI RANAC! A evo šta je u oglasu našla: Prodajem korišćene GAĆE, moje gole fotke za 2.000 dinara, a s*ks može za 200 €! Ali to nije NAJGORE, ima i još (FOTO)

Žena
> 14:59h

Kada surfujete internetom možete na naletite na pornografske i perverzne oglase i ponude i to na mestima gde ne možete ni da posumnjate.

Tako je jedna Beograđanka, majka dvoje maloletne dece, tražeći na sajtu za polovnu robu kožni ranac, naletila na oglas na kojem devetnaestogodišnja devojka, pored gacica i vibratora, nudi seksualne usluge za 200 evra.

"Tražim da kupim polovan kožni ranac i na sajtu za prodaju odeće naletim na oglas mlade devojke koja svoje usluge nudi za 200 evra, a na tom sajtu su moje ćerke od 13 i 14 godina, koje, kada im dosade neke krpice, tu postave da ih prodaju", ogorčena je majka.

Naslov oglasa je "Mirisne nošene gaćice", uz neprimerenu fotografiju međunožja.

foto: Printscreen

"Gaćice dobijate u ovakvom i još bogatijem izdanju. Šaljem maksimalno diskretno upakovano. Imam jako mnogo gaćica, bruseve, haltera, čarapica, hulakopki, imam i vibratora 3, ako je neko zainteresovan, korišćen je dosta. Šaljem jako eksplicitne fotke zamenu za novac, 5 fotki 2.000 dinara - uplata na račun pre slanja. Za više fotki popust popust. Takođe može sex 200 evra, uplata unapred na tekući račun", piše u opisu oglasa, a onda je dodala: "Kome ne odgovara, nek zaobiđe, jatako poslujem iz svoje bezbednosti. Dolazite kod mene u stan u BG. Imam 19 godina".

foto: Printscreen

"Moja deca su stalno na ovom sajtu, jer prodaju svoje krpice kada im dosade, pa kad prodaju, kupe sebi nešto novo, što je super, same se setile. Zamislite kako to može da utiče na njih kada vide ovako nešto. Samo mogu da dobiju ideju", ogorčena je majka, ali i uplašena.

Oglas je postavljen 1. septembra, a zgrožena majka poslala je protestni mejl, ali još nije dobila odgovor.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto Profimedia/Ilustracija