Foto: Profimedia

NASTAVILA DALJE

UDOVICA SLAVNOG PEVAČA OBJAVILA DA SE UDAJE: Razljutila fanove jer je prošlo samo dve godine od njegove SMRTI

Pop kultura

Udovica pevača Čestera Beningtona, frontmena poznate grupe Linkin Park, Talinda Benington objavila je da je dve godine nakon samoubistva pevača ponovo verena.

U emotivnoj objavi na Instagramu napisala je da su njenog verenika prihvatili prijatelji, porodica i braća iz Linkin Parka, a poslala je i poruku za sve koji su na ovakav tragičan način izgubili nekoga.

foto: Printscreen/Instagram

- Ovde sam da vam kažem da je moguće pronaći ljubav nakon tragedije. Smrt vaše srodne duše ne znači i vašu smrt. I dalje ću poštovati Čestera i nastaviti sa svojom životnom misijom kako njegova smrt ne bi bila uzaludna. Svima koji su izgubili nekoga zbog samoubistva: možete ponovo biti srećni. Možete u srcu napraviti mesta za tugu, radost, sreću i ljubav - napisala je Talinda i zahvalila na ljubavi i podršci.

Ipak, brojni obožavaoci Linkin Parka na ovu vest ne gledaju s odobravanjem, a kroz komentare izrazili su i svoje nezadovoljstvo. Oni smatraju da je to još uvek prerano.

foto: Profimedia

- Mi još volimo Čestera i još uvek nam nedostaje. Ja još uvek plačem za njim, a njegova takozvana srodna duša je počela da se zabavlja šest meseci nakon njegove smrti i verila se dve godine nakon toga - jedan je od komentara.

- Upravo zbog toga je ne podržavam. Vereni su od aprila, što znači da su i pre toga bili zajedno. Razumem da se očekuje da iskažem ljubav i ljubaznost onima koje je Čester voleo, ali kako mogu? Kad su mu neprestano pokazivali da ga nisu baš voleli? - tužni su Česterovi fanovi.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Večernji/Foto:Profimedia