Foto: Pritnscreen

Vratila se poslu

UDALA SE ZA 22 GODINE STARIJEG MOGULA, SESTRE SU JOJ KIDNAPOVANE, A ONDA JE NAPALA PODMUKLA BOLEST Rosalinda je bila najveća zvezda u Srbiji, a njen život je pun TRAGEDIJA!

Pop kultura

Taliju, koja je rođena kao Arijanda Miranda, meksička lepotica koja danas ma 48 godina, mnogi pamte po "Rosalindi".

Proslavila se van granica svoje zemlje sapunicama, a uspešno je gradila i pevačku karijeru, a danas nastupa širom sveta i bavi se kreiranjem odeće, pa je glumu zapostavila.

Od 2000. godine je u braku sa nekadašnjim mužem Maraje Keri, Tomijem Motolom, čuvenim muzičkim mogulom, koji je od nje stariji 22 godine.

Poznati par ima dvoje dece, Sabrinu i Metjua, i jedan je od retkih primera parova kojima velika popularnost nije narušila sreću.

Talijin život obeležile su i pojedine negativne stvari, poput kidnapovanja njenih sestara Laure i Ernestine u septembru 2002. godine. Zapata je oslobođena 18. dana nakon otmice, dok je Ernestina bila na slobodi 36. dana od kidnapovanja.

foto: Pritnscreen

Glumici je pre 11 godina dijagnostikovana podmukla, lajmska bolest.

- Znojila bih se kao nikad ranije, sve me je bolelo, kosa je počela da mi opada... - govorila je Talija jednom prilikom, dok je posve izvesnog vremena uspela da se vrati uobičajenim životnim aktivnostima.

Kurir.rs/Foto Printscreen