Foto: Printskrin/Instagram

totalno se slomila

UŠLA JE U PAROVE KAO GOSPOĐA, A ONDA I ONA PODIVLJALA: Ovakvo izdanje Lepe Lukić NEVIĐENO na našim prostorima! FANOVI ZABRINUTI! (VIDEO)

Rijaliti
> 20:41h

Lepa Lukić uselila se u luksuznu vilu "Parova" pre samo jednog dana, a toliko joj je i bilo potrebno da pokaže sasvim drugo lice od onog na kakvo su je brojni fanovi godinama navikli.

Naime, tokom svađe koja se vodila u dnevnoj sobi jedne od najluksuznijih kuća u prestonici u jednom trenutku je pevačica ustala sa stolice, počela izgubljeno da hoda nekontrolisano podiže ruke. Onda je nastavila da divlja, a za to vreme se polovina cimera kidala od smeha, a druga polovina i dalje svađala i vređala. Mnogi ukućani su ipak komentarisali da je doživela blaži nervni slom, jer pevačicino ponašanje u tom trenutku nije bilo primereno.

Nakon ovoga, mnogi su zabrinuti kako će pevačica "pregurati" dane u rijalitiju, s obzirom da je poznato da se kod ovakve vrste psiholoških eksperimenata takmičari dovode do granica izdržljivosti, a u njenim godinama, mnogi se boje da bi to moglo biti kobno. Podsetimo, Lepa ima 79 godina.

Kurir.rs, MV / Foto: Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: