Foto: Dragan Kadić, Sonja Spasić

Embargo

NESUĐENA SNAJKA MUZIČARA OTKRILA: Čeda mi ne da da pevam Lunine pesme!

Takav je ugovor Ivana Krunić kaže da joj je rečeno da ne sme da javno izvodi numere koje je otpevala dok je bila u grupi

Stars
> 09:08h

Bivša pevačica grupe Luna Ivana Krunić tvrdi da joj je Čeda Čvorak stavio embargo na njihove hitove, koji su je i proslavili, i da se ne usuđuje ni da ih pevuši u „Zadruzi“.

Atraktivna brineta je tokom razgovora sa cimerima pričala o periodu u grupi, ali i o vezi sa sinom osnivača grupe, Mihailom Rajičićem, sa kojim je pre nekoliko meseci raskinula.

- Sa Mihailom sam bila skoro osam godina u vezi, a u grupi isto toliko. On je producent i radio nam je aranžmane, a Čeda je radio tekst i muziku. Ja sam imala ugovor na pet godina, a kada je istekao, nisam ga produžavala, ali sam ostala u grupi - počela je Ivana, a cimer ju je pitao da li peva njihove hitove na nastupima.

- Ne smem da ih pevam - rekla je ona.

- Kako ne smeš? - pitao ju je jedan od zadrugara.

- Pa nisu to moje pesme.

- Ne možeš sada ovde da otpevaš lajv? - nastavio je on.

- Ja se ne bih usudila. Prosto, ako ti neko kaže da to ne radiš, što bih se inatila? - rekla je ona i dodala da je okončala vezu sa Mihailom pre nekoliko meseci, tačnije, da ju je on ostavio. Meni se posle toga preokrenuo život. Mislila sam da neću ući u „Zadrugu“, da se neću zaljubiti, a sve to imam - rekla je Ivana.

Kontaktirali smo i sa Čedom, koji nam je samo poručio da o tome ne može da priča.

- To su poverljive stvari iz našeg ugovora i ja o tome ne mogu da govorim. Ona je to potpisala i zna da li treba da ga poštuje ili ne. Neću da se bavim bivšom pevačicom - rekao nam je Čeda.

Kurir / J. S.

Foto: Dragan Kadić, Sonja Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: