Foto: Printscreen/Instagram

OBELEŽILA JE

TA SLIKA JE LAŽNA, PUSTITE ME NA MIRU! Helen Miren ne može da opstane, ovaj prizor je PRATI gde god krene (FOTO)

Pop kultura

Fotografija Helen Miren snimljena 2008. na jednoj italijanskoj plaži izazvala je pravu pometnju, a glumica je zbog neverovatnog tela u bikiniju učvrstila status seks simbola. Danas 74-godišnja Oskarovka otkriva pravu istinu o toj fotografiji.

Helen Miren je voditelju Semu Rubinu otkrila da je na fotografiji koja je podigla toliko prašine, samo pozirala svom suprugu Tejloru Hakfordu. I da izgled njenog tela na toj fotografiji nema veze sa realnošću.

"Bili smo na nekoj italijanskoj plaži, malo smo plivali i izležavali se na suncu. Tejlor mi je rekao da ustanem jer želi da me fotografiše. Ustala sam i uvukla stomak, a pokušala sam da uvučem i obraze. Pokušala sam da izgledam dobro", kaže slavna glumica.

Suprugu je rekla kako su gore paparaci, a on joj je rekao da ne bude smešna.

"Kako mogu da budu gore? To je potpuno apsurdno, paranoična si!", priseća se suprugovih reči Helen i dodaje kako se tri dana kasnije pojavila čuvena fotografija.

Tada 63-godišnjoj glumici naglo su se ukazale brojne poslovne prilike, saznalo se pre tri godine, ali ona nije bila zainteresovana za zaradu na temelju te fotografije.

Helen je o čuvenoj fotografiji govorila i ranije, tvrdeći da će je proganjati do kraja života.

"Ta fotografija je sama po sebi lažna, jer ustvari uopšte ne izgledam tako. Znam da će me to zauvek proganjati i da ću uvek neuspešno pokušavati da je zakopam", govorila je.

Kurir.rs/Foto: Printscreen, Instagram