Foto: @starsport

Savez na potezu Predlog iskusnog trenera

MILORAD KOSANOVIĆ ALUDIRAO NA NENADA LALATOVIĆA: Uveo bih doping kontrole i kod trenera

Hit Kormilar Radničkog iz Niša Milorad Kosanović izjavio je da struka, kao i igrači, treba da ide na preglede kako bi se videlo da li neko koristi stimulativna sredstva, aludirajući na ponašanje stratega Vojvodine Nenada Lalatovića

Fudbal
> 11:21h

Trener Vojvodine Nenad Lalatović ponovo je imao šou, ovaj put u Nišu, gde su Novosađani gostovali Radničkom, klubu koji je on vodio do prošle sezone. Mladi trener prvo je pretio je da će nekog zaklati, a zatim su kamere zabeležile trenutak kada se zakunuo i zapretio da će reći istinu o nameštenim utakmicama u Superligi. Pokušali smo da ga kontaktiramo, ali on se nije javljao.

foto: Printscreen

Trener Radničkog Milorad Kosanović nije hteo nikog da imenuje, ali je istakao da nije normalno da neko toliko skače i da se žali na svaku odluku, napominjući da treba uvesti doping kontrolu i za ljude na klupi.

- Nije bilo nikakvog konflikta, ali oni stalno skaču, svih 45 minuta, lupaju, udaraju, šta kod da se desi, oni skaču. Traže faul, aut, pritom lažu, a to prenose i na igrače. To nema nigde u svetu, to je ružno gledati, maltretiraš igrače, publiku, sve na stadionu. Savez treba da reaguje i da ih odstrani sa klupe, to je krajnje nekulturno i nepristojno. Užas, oni mene ne interesuju, ne vidim ih, mi smo tri sveta, i predlažem FSS da uvedu doping i za trenere, da vidimo da li se neko dopinguje, jer ne može neko normalan da se tako ponaša - kazao je Kosanović.

FSS

LALATOVIĆU, DAJ DOKAZE

Oficir za integritet FSS Ivan Petrić rekao je da ponašanje Lalatovića zahteva hitnu reakciju nadležnih organa.

- To što je uradio Lalatović zahteva hitnu reakciju nadležnih organa FS Srbije, odnosno pokretanje disciplinskog postupka. Ponašaćemo se odgovorno i u skladu s propisima. Očekujemo od Lalatovića da u pisanoj izjavi objasni sve što je rekao i da dostavi dokaze za tvrdnje o nameštanju utakmica - rekao je Ivan Petrić.

Sporni detalj iz Niša

SVE ĆU REĆI O NAMEŠTALJKAMA

Vidno iznerviran ponašanjem publike na Čairu, stalnim uvredama i dobacivanjem dojučerašnjih fanova, Lalatović je izgovorio nešto o čemu bi svoj sud morao da da neko nadležan u Ligi. Kamera je zabeležila kako se obraća nekome u publici i preti da će reći sve o nameštanju u srpskom fudbalu. Na društvenim mrežama se brzo raširo video incidenta sa početka drugog dela igre:

- Ovoga mi krsta, ovoga mi krsta, svaku nameštenu utakmicu - sve ću reći! - urlao je Lalatović.

foto: Printscreen

Votford je trenutno poslednji u Premijer ligi, što je dovelo do smene trenera, a Arsenal je posle dobrog starta usporio i kvota na pobedu Tobžija danas (17.30) je 2,00, dok je dupla šansa 1X 1,81. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na Votford - Arsenal.

Kurir / Milan Nastić

Foto: @starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: