Foto: Tanjug/Zoran Žestić

žele da uništavaju zemlju

MARKO ĐURIĆ ODBRUSIO OPOZICIJI: Boli ih uspeh Srbije, jedini Vučićev greh je što ne želi da zanemari svoju ubedljivu pobedu na izborima

Politika

Potpredsednik GO SNS Marko Đurić rekao je danas da napadi Sande Rašković Ivić, Dragana Đilasa i Vuka Jeremića na predsednika Srbije Aleksandra Vučića proističu iz patološke želje da Srbiji bude lošije kako bi njoj i njima bilo bolje.

Kako kaže, ti napadi su grubi i nepristojni i ni na čemu zasnovani.

Sandu Rašković Ivić i sve njene saborce u rušenju demokratije u Srbiji boli svaki uspeh naše države i svaka naša pobeda na međunarodnom planu i na polju ekonomije, jer u uspesima svlasti predvođene predsednikom Aleksandrom Vučićem ogleda sa njihova beznačajnost, navodi Đurić.

"Jedini i najveći greh Aleksandra Vučića je to što ne želi da zanemari ubedljivu podršku koju mu građani pružaju i da se skloni kako bi državu prepustio ljudima koje ne podržava niko, da bi iznova nastavili da uništavaju i pljačkaju Srbiju", rekao je on.

Kako je dodao, jedini motiv njihove političke borbe je lakomost i bolesna želja za vlašću radi lične dobiti, i to su pokazali na delu dok su bili na vlasti.

"I kritike Sande Rašković Ivić na račun naše politike na Kosovu i Metohiji kristalno jasno pokazuju o kakvim je ljudima reč, jer te kritike dolaze od osobe koja u vreme kada je bila zadužena za naše sunarodnike u južnoj pokrajini nije ništa učinila da bi im pomogla", kaže Đurić, navodi se u saopštenju.

Danas joj iz čiste pakosti i zlobe smeta to što su Srbi na Kosovu i Metohiji jedinstveni u borbu za ostvarenje svojih interesa i što Srbija ulaže više nego ikad da bi Srbi u pokrajini živeli životima dostojnih ljudi, konstatuje on.

"Sanda Rašković Ivić i njeni tajkunski partneri Đilas i Jeremić, dakle, ne žele da bojkotuju izbore zato što su uslovi za izbore nedemokratski, već zato što znaju da bi na njima bili osramoćeni i do nogu potučeni, pošto su ih građani odavno prozreli i nikada im više neće dati podršku za uništavanje Srbije", zaključio je Đurić.

(Kurir.rs/Tanjug)