Foto: Printscreen/Instagram

uporna!

SMRŠALA JE 54 KG I POSTALA MODEL GODINE: Posle porođaja je imala preko 100 kg, a sada ova samohrana majka izgleda kao AVION! Evo u čemu je njena TAJNA (FOTO)

Žena

Boni Stejner dobila je titulu britanskog Glamur modela godine, nakon što se "prepolovila".

Naime, Boni (35) je pre četiri godine imala čak 105 kilograma. Uprkos tome što radi i što je samohrana majka dve devojčice od četiri i pet godina, ona je našla vremena da vežba šest dana nedeljno i da se hrani zdravo. Uspela je da smrša 54 kg i trenutno ima 57 kg.

Razmišljala je da prekine karijeru DJ-a jer se više nije osećala sigurnom , bilo joj je neprijatno da stoji na sceni, pa je odlučila da to promeni. Danas radi više nego ikad, a postala je i model.

- Nisam bila gojazna do trudnoće s prvim detetom. Jela sam doslovno sve što nisam trebala, u čemu sam tada uživala, ali tako sam "nabacila" kilograme. Nakon porođaja pokušala sam da smršam, ali sam u narednih šest meseci ostala sam trudna s drugom ćerkom i uradila sve isto - ispričala je.

Bila sam DJ nekoliko godina ali izgubila sam samopouzdanje i skoro sam to odbacila i otišla da radim u supermarketu. Trebala mi je dodatna motivacija pa sam odlučila da skupim novac za istraživanje karcinoma kada sam se prijavila za londonski maraton 2017. Tada sam već došla do 76 kilograma i samo sam nastavila da vežbam i jedem zdravo - otkrila je Boni.

Ističe da nema neku posebnu tajnu već da je sve stvar dobrog razmišljanja i stava, zajedno s rutinom, vežbom, dobrom ishranom i puno vode.

- Radim šest dana u nedelji i pokušavam da odmorim jedan dan, ali sam i dalje često aktivna jer trčim za decom. Ponekad ustanem u šest ujutru i radim vežbe sa težinom od 27 kilograma. Ljudima se čini da je to mnogo, ali zapravo sam sa većim težinama radila dok sam bila gojazna. Takođe idem u teretanu, trčim i imam dva konja pa uživam u jahanju. Moji ciljevi su se promenili i sad samo želim da nastavim svoju karijeru DJ-a i modela. Srećom, to ide jedno s drugim - ispričala je Boni i dodala da krunom modela niko nije bio šokiran više od nje.

Kurir.rs/DevonLive/Foto: Printscreen/Instagram