Foto: AP

ovo smo svi čekali

NOVAK SE U SRBIJI LEČI OD POVREDE RAMENA: Đoković progovorio o povratku na teren i težini povrede!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković oporavlja se u Srbiji od povrede ramena zadobijene pre dve nedelje na US openu, a prema njegovoj slobodnoj proceni on bi mogao da se vrati na teren do kraja septembra.

Tenis
> 12:20h

Novak je zbog povrede ramena morao da preda meč Švajcarcu Vavrinki već na početku druge nedelje Gren Slema u Americi, a ono što je zabrinulo sve njegove fanove jeste pitanje njegovog povratka na teren.

Đoković je u razgovoru za RTS potvrdio da svakodnevno prati razultate rehabilitacije i da se nada da bi na teren mogao da se vrati do kraja meseca kada je planirao učeće na turniru serije 500 u Tokiju, koji startuje 30. septembra.

- Voleo bih da vam kažem kada ću se vratiti, ali zaista ne znam tačno. Svakodnevno pratim rezultate rehabilitacije. Pratim kako rame reaguje na oporavak - rekao je Đoković za RTS i dodao:

- Onemogućila me je da nastavim turnir u Njujorku. Jako mi je žao, to je jedan od četiri najveća turnira, posebno je važan u drugom delu sezone. Nadam se da ću za nedelju dana ili za dve nedelje biti na terenu. U idealnom scenariju, to je turnir u Tokiju - zaključio je Đoković.

Novak je i ovu nedelju dočakao na prvom mestu ATP liste sa 640 bodova više od drugoplasiranog Rafaela Nadala.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: