Foto: Printskrin

opa

PARTIZAN U PREGOVORIMA SA UEFA PRED MEČ SA AZ ALKMAROM: Želimo da ceo stadion bude na raspolaganju pošto će više od 20 000 dečaka doći na utakmicu!

Fudbalski klub Partizan večeras od 21 čas igra sa AZ Alkmarom prvi meč grupne faze Lige šampiona.

Fudbal
> 20:09h

S obzirom na kaznu UEFA, ovoj utakmici crno-belih će prisustvovati samo deca iz raznih škola fudbala, baš kao što je to bio slučaj na meču sa Moledom. Očekuje se dolazak više od 20 000 klinaca, a prema rečima direktora crno-belih, prema poslednjim informacijama , biće oko 22 000 dečaka.

Partizan - AZ

Kreće Partizan s takmičenjem u Ligi Evrope, s namerom da kao pre dve godine prezimi na evrosceni. Večeras (21.00) u Humsku stiže AZ Alkmar, kvota na keca je 2,75, a na 3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - AZ Alkmar.

'' Neki od njih su putovali čak 11 sati kako bi došli na utakmicu za svoj Partizan. FK se zahvaljuje svim roditeljima što su omogućili svojoj deci da dođu u Beograd. Najavljen je dolazak dece iz Republike srpske, ali i iz Crne Gore. Ono što je takođe novo jeste da Partizan pregovara sa UEFA da se proširi kapacitet stadiona i na južnu tribinu kako bi sva deca koja su stigla u Beograd mogla da stanu na tribinu stadiona Partizana '' rekao je direktor Partizana i nastavio.

'' Preko 200 autobusa dolazi iz unutrašnjosti, plus iz Partizanove škole se očekuje oko 3 000 dečaka, i nešto više od 7000 dečaka iz Beograda najavilo je svoj dolazak,'' objasnio je direktor FK Partizan u razgovoru za Arenasport!

foto: Printskrin

Dva sata pred početak meča klinci su polako počeli da pristižu na stadion i jasno je da će crno-beli fudbaleri, bez obzira na kaznu, imati jaku podršku sa tribina Humske.

Kurir sport