Foto: EPA/GIORGIO BENVENUTI

LEGENDA

KADA SINIŠA PRIČA, ITALIJANI TO ZOVU - KRALJEV GOVOR! Mihajlović se iz bolničkog kreveta obratio javnosti i ODUŠEVIO fudbalski svet!

Fudbaleri Bolonje su za vikend spektakulrnim preokretom upisali novu pobedu u domaćem šampionatu, a prema rečima mnogih, najzaslužniji za to bio je njihov trener Siniša Mihajlović koji ovog puta nije bio sa ekipom, već je ceo meč pratio iz bolničkog kreveta.

Fudbal
> 19:20h

Mihajlović je za “Korijero delo Sport” takođe iz bolnice odgovarao na pitanja novinara, tačnije dao je izjavu o startu Bolonje u novoj sezoni.

Podsetimo, njegov tim ima čak sedam bodova iz tri utakmice i pri samom je vrhu tabele italijanske Serija A.

- Ništa nismo napravili, to je tek početak, moramo i dalje žestoko da radimo i da se ne zadovoljavamo sa par pobeda - rekao je Mihajlović.

foto: EPA/GIORGIO BENVENUTI

Dodao je da ekipa radi na ispravljanju grešaka.

- Prvo poluvreme u Breši ne sme da se ponovi, to je jasno. Utakmica protiv Rome će nam poslužiti da vidimo gde smo i da li možemo da se stabilizujemo u gornjem domu. Moramo da budemo agresivni, ali i mudri - rekao je Srbin.

“Korijere delo Sport” je članak naslovio sa “Kraljev govor”.

Jasno je koliko Mihajlović utiče na svoju ekipu, pa makar i iz bolničkog kreveta. U prilog tome govori i činjenica da je ispred Bolonje trenutno samo ekipa Intera iz Milana.

Kurir sport