Foto: Starsport©

SPEKTAKULARANO

OVE DETALJE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA IVANE ŠPANOVIĆ MALO KO ZNA: Gde sve ima tetovaže, kako je upoznala bivšeg verenika i od koga je nasledila talenat za atletiku!

O uspesima Ivane Španović slušamo skoro svaki dan, ali o njenom privatnom životu baš malo znamo.

Ostali sportovi
> 13:15h

Ovo su detalji iz Ivaninovg života koje je malo ko znao.

Ivana je veliki talenat za atletiku nasledila od majke Vesne koja je trenirala nekoliko sportova - atletiku, rukomet, fudbal... ali je zbog jedne tragedije u porodici morala da odustane od sporta i zaposli se kao trgovac...

foto: Dado Đilas

Ivanin otac Ljubiša radi u administraciji Urgentnog centra u Zrenjaninu, a sportom se bavi sAmo rekreativno. Španovićka ima i brata koji je tri godine stariji od nje. Zove se Nemanja i po zanimanju je kuvar.

Ona je pre nekoliko dana prekinula dugogodišnju vezu sa Vladimirom, inače fiTnes instruktorom. Nakon deset godina i veridbe, kada se činilo da je pitanje trenutka kada će doći do svadbe, iznenada je došlo raskida koji je šokirao čitavu javnost.

foto: Printscreen

Ono što je javnosti takođe zanimljivo jesu Ivanine tetovaže. Ona na telu ima nekoliko tetovaža, a svaka od njih označava neki bitan period u njenom životu.

Na leđima i ispod grudi ima istetovirane stihove Đorđa Balaševića, takođe, na telu ima tetovažu mape sveta, karte as pik, dana i kralj, kao i auto sa natpisom.

Zanimlja je Ivana potpuno.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: