Foto: Nemanja Nikolić, screenshot

tužilaštvo

ČEKA SE NALAZ VEŠTAKA: Analiziraju nesreću u kojoj je povređena Dea Đurđević!

Pri kraju istraga o saobraćajki, koja se desila u Beogradu 7. februara, kad je voditeljka umalo ostala bez ruke

Crna Hronika
> 10:47h

Istraga o saobraćajnoj nesreći u kojoj je 7. februara na raskrsnici ulica Ljutice Bogdana i Heroja Milana Tepića u Beogradu teško povređena voditeljka Pinka Dea Đurđević pri kraju je i čeka se još da u Prvo osnovno tužilaštvo stignu nalazi saobraćajnotehničkog veštačenja da bi se utvrdio uzrok udesa.

Podsetimo, u istrazi su već saslušani osumnjičeni vozač autobusa Bojan Jovanović, voditeljka, kao i ostali svedoci ove jezive nesreće.

Osumnjičeni... Bojan Jovanovićfoto: Vladimir Šporčić

- Čekaju se nalazi komisije veštaka Saobraćajnog fakulteta, nakon čega će tužilaštvo odlučiti da li podiže optužnicu protiv osumnjičenog ili odbacuje krivičnu prijavu protiv njega - kaže sagovornik Kurira.

Dea Đurđević, podsetimo, tokom saslušanja u tužilaštvu pridružila se krivičnom gonjenju vozača Bojana Jovanovića, koji se sumnjiči za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Teške povrede... Dea Đurđevićfoto: Nemanja Nikolić

- Ispričala je da je nesreći prethodio manji sudar nje i devojke u drugom automobilu. Kad su obe izašle iz vozila kako bi pogledale kolika je šteta na kolima, naišao je autobus i pokosio je na trotoaru. Voditeljka je objasnila da se sve, od njenog izlaska iz kola do nesreće u kojoj je teško povređena, dogodilo u nekoliko minuta - dodao je izvor.

Vozač gradskog autobusa je u svojoj odbrani navodno naveo da je za nesreću kriv klizav kolovoz, zbog kog on nije mogao da se zaustavi iako je počeo da koči na vreme.

Kurir.rs/J. Spasić/foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: