DA SE JOŠ JEDNOM IZNERVIRAM!

OPTUŽILA OCA DA JU JE SILOVAO, PA SE UBIO TABLETAMA! Prva objava Dunje Ilić posle pokušaja samoubistva i smrti oca! NJENE REČI ĆE VAM POCEPATI DUŠU! (VIDEO)

Stars
> 12:46h

Jovan Ilić (63), vlasnik propalih giganata „Eltim“ i „Staklopan“ i otac pevačice Dunje Ilić, izvršio je samoubistvo, a pevačica se danas oglasila na društvene mreže i objavila potresnu poruku.

"Za sve reči koje nisam stigla da ti kažem. Hvala koje nisam stigla da ti kažem. Čineći ti medveđu uslugu, pokušavajući da te "vratim" dok si samo bio umoran i želeo mir. Tvoje poslednje pismo je dostojanstveno kako si i živeo. Volim te, tata. Tamo negde znaj da dok nas ono nešto ne veže, ja ti na silu neću ići. Mnogo mi nedostaje da se još jednom iznerviram što me po hiljadu puta pitaš da li jedem. Volim te. Od srca", napisala je pevačica.

foto: Pritnscreen

Podsetimo, Dunja je pre pet dana pronađena u svom stanu bez svesti. Nju je pronašla italijanska policija, i odmah je odvedena u hitnu.

Ukazali su joj pomoć i prevezli je u bolnicu na ispiranje želuca.

Ona se trenutno oporavlja, a njeni prijatelji i članovi porodice bili su šokirani ovim saznanjem. Ipak, niko nije očekivao da će njen otac usled celog haosa dići ruku na sebe.

foto: Pritnscreen/Instagram