Foto: AP

SKANDAL

ENGLESKI FUDBALERI ODVALJENI OD ALKOHOLA IZAZVALI SAOBRAĆAJKU: Slupali se posle lude pijanke, za kapitena je sezona gotova!(FOTO)

Igrači drugoligaša Derbi Kauntija doživeli su saobraćajnu nesreću nakon klupske večere na kojoj su popili koju čašicu više.

Fudbal
> 12:59h

Od zadobijenih teških povreda sezona je gotova za kapitena Ričarda Kia!

Njemu je stradalo koleno, povređen mu je članak i ove sezone više neće zaigrati.

On je imao nesreću sa saigračima Tomom Lorensom i Mejsonom Benetom posle organizivanog okupljanja igrača na kojem se kuglalo, jelo i previše popilo. Lorens i Benet su nakon nesreće uhapšeni.

Iako je većina ekipe posle večere produžila svojim kućama, nekoliko njih je odlučilo da se opusti, pa su se bacili na pijanku koja je okončana teškom saobraćajkom.

Pod uticajem alkohola su seli u automobile i ubrzo doživeli nesreću.

- Igrači su morali znati kada da prestanu, ali i da ne sedaju u automobil u alkoholisanom stanju. Kao posledica vožnje u pijanom stanju Kio je povredio koleno te je za njega sezona završena - piše u zvaničnom saopštenju Derbija.

- Igrači koji su sudelovali u incidentu bit će pod istragom kluba, a uz bilo koju kaznu koja će im biti izrečena bit će dodan i društveno koristan rad u zajednici. One koji su učestvovali u incidentu očekuju ozbiljne kazne, ali ćemo ih podržati u povratku u tim - dodao je klub.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: