Foto: AP/Evan Vucci

bruka

U OVOM DOKUMENTU TRAMP JE ZVANIČNO IDIOT: Školski test u SAD izazvao burnu reakciju, čeka se istraga! (VIDEO)

U testu za srednju školu u sad postavleno je pitanje koga opisuju ove reči: 45. predsednik, 2017., republikanac, idiot!

Planeta
> 10:29h

A odgovor na pitanje sa višestrukim izborom bio je Donald Tramp, što se nije svidelo jednom roditelju. Učenica srednje škole Votson B. Dancan u Palm Bič Gardensu snimila je test koju je njen razjareni otac, Trampov pristalica, objavio na Tviteru.

Napisao je: „To je bilo aktuelno pitanje na današnjem testu za moju kćerku u srednjoj školi. Besan sam. Idem da napravim pakao kod direktora. Indoktrinacija se neće nastaviti. " Sada je nastavnik koji je dao test raspoređen u drugo odeljenje dok čeka istragu, lažu u školskom okrugu okruga Palm Bič, a direktor škole je roditeljima napisao pismo izvinjenja.

"Pitanje je bilo neprikladno i pokazalo je neprihvatljiv nedostatak dobre procene učitelja", napisao je Filip D'Amiko. Ni direktor ni roditelj nisu identifikovali profesora. Nakon što se otac, Kameron Kari, u četvrtak sastao sa direktorom, on je na Tviteru napisao: "Do sada je škola bila odgovorna i sarađivala."

Kari se ovako opisao na svom Tviter profilu: "Otac troje, konzervativac, Amerika, prva #NRA #Americafirst # MAGA2020." Nije jasno ko je napisao pitanje za kviz. Kari je na Tvitteru rekao da je pitanje stiglo iz Kuizlet-a, mrežnog alata za učenje koji omogućava nastavnicima da sami pišu svoja pitanja ili dobiju pitanja iz aplikacije. Rekao je da učitelj "to nije napisao, ali je odabrao."

Direktor je roditeljima rekao da ne može razgovarati o bilo kakvim daljnjim činjenicama slučaja. "Pošto je ovo otvorena istraga, nisam slobodan da sa vama trenutno podelim bilo kakve dodatne detalje", napisao je D'Amico. "Izvinjavam se zbog ovog incidenta i zbog uvredljive verzije koja je korišćena u ovom pitanju."

Kurir.rs/Sun Sentinel Foto: AP/Evan Vucc/Screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: