LJUBAV PREMA KLUBU

NESVAKIDAŠNJE IZNENAĐENJE ZA CRNO-BELE NA LETU ZA KAZAHSTAN: Pilot je u avionu zamolio fudbalere Partizana za nekoliko minuta pažnje, a onda je usledilo nešto što NIKO NIJE OČEKIVAO! Koliko emocija... (KURIR TV)

Fudbaleri Partizana su u utorak u kasnim večernjim časovima, nekoliko minuta pre 23 sata, stigli u Astanu gde ih u četvrtak od 20:50 očekuje meč sa istoimenom ekipom.

Fudbal
> 13:26h

Od specijalnog izveštača Kurira iz Kazahstana – Nemanje Ilića

Posle skoro šest sati leta crno-beli su bez većih problema stigli u glavni grad Kazahstana, a pravo iznenađenje doživeli su na tom višečasovnom putovanju.

Naime, tek što je avion poleteo sa beogradske piste, kao po pravilima, začuo se glas pilota. Nakon što je svim putnicim poželeo srećan put, usledilo je nešto nesvakidašnje.

Pilot je zamolio za malo pažnje igrače Partizana, kojima je nakon toga pročitao emotivnu poruku organizacije pod nazivom ‘Deca Partizana‘.

U kratkom obraćanju, između ostalog, istaknuto je kako su navijači Partizana uvek uz svoj klub bez obzira na sve i izražena je velika zahvalnost zbog pobede u 161. ‘večitom’ derbiju.

Pilot je čak otkrio kako je njegova ćerka deo cele ove organizacije I kako je ona jedna od autora ovog teksta, što je izazvalo opšte oduševljenje u avionu.

Poruka je završena srdačnim pozdravom za sve fudbalere , a kako je sve to izgledalo i zvučalo pogledajte na videu.

kurir.rs / N. Ilić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: