Foto: Shutterstock

jkp toplana

LOZNICA SPREMNA ZA ZIMSKU SEZONU: Grejanje kreće od 15. oktobra, a ako zatreba i ranije

Srbija
> 17:52h

Svi neophodni poslovi su obavljeni i sistem je potpuno spreman za novu grejnu sezonu i što se tiče JKP ‘’Toplana’’ grejanje može odmah da počne, poručuju iz ovog lozničkog preduzeća desetak dana pre kalendarskog, zvaničnog početka grejanja.

Sva oprema je servisirana, završeno je izmeštanje, ili zamena toplovoda tamo gde je bilo potrebno, a ventili i merači toplote posle baždarenja su vraćeni na svoja mesta, tako da isporuka toplotne energije može da počne već danas.

Iz ‘’Toplane’’ kažu da će ukoliko bude bilo hladnih dana pre 15. oktobra pokrenuti režim tople probe, što će omogućiti da se blagovremeno reaguje ukoliko se pojave neki problemi na instalacijama kod građana, a ako bude potrebno odmah će nastaviti neprekidno grejanje. Ovo preduzeće je poslednje tri grejne sezone počinjalo pre 15.oktobra, ali je i sezonu produžavalo za po nekoliko dana tako da su potpuno spremni za takve uslove rada.

Lozničani će se sedmu sezonu zaredom grejati po nepromenjenoj ceni, važećoj od decembra 2013. godine, a već petu korisnici JKP ’’Toplana’’ račune za grejanje plaćaju u skladu sa izmerenom potrošnjom, koliko su im radijatori bili ’’uključeni’’.

(Kurir.rs/T.Ilić)