Foto: AP/Marco Vasini

legenda!

OVAJ ČOVEK JE NEUNIŠTIV! Mihajlović zahteva od lekara da ga puste iz bolnice kako bi danas vodio svoju Bolonju u meču koji je za njega VEOMA POSEBAN! Italija na nogama čeka odluku doktora!

Kako javljaju italijanski mediji, Siniša MIhajlović danas bi mogao da vodi svoju Bolonju, iako to nije bilo po planu i programu lečenja.

Fudbal
> 14:05h

Plan je bio da Siniša napusti bolnicu u Bolonji tek posle reprezentativne pauze, ali kako javlja ''Gazeta'' Siniša je rekao kako se oseća veoma dobro i kako ima veliku želju danas da predvodi svoju ekipu jer će ova utakmica imati za njega poseban značaj.

Totalni rat u Milanu! Inter ima šest pobeda iz šest kola, želi da otme titulu Juventusu, koji kasni dva boda, a od večeras (20.45) bi mogao i celih pet. Ako dođe kec, a kec je 2,65. Iks je 3,10, dok je kvota na dvojku 2,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Juventus.

Naime, Bolonja danas dočekuje Lacio, ekipu za koji je Mihajlović igrao u periodu od 1998. do 2004. godine i koji sa klupe predvodi njegov blizak prijatelj Simone Inzagi.

U toku dana očekuje se odluka lekara, ali svi veruju da će Siniša moći da vodi svoju ekipu u današnjem derbiju.

Mihajlović je ove sezone vodio prva dva meča Bolonje u Seriji A, ali je zbog drugogog dela hemoterapije morao da se vrati u bolnicu

Inače, meč između Bolonje i Lacija je na programu od 15 časova.

Kurir sport