Foto: Damir Dervišagić

sporna poza

OGLASIO SE EMOTION: Daniel Kajmakoski nije asocirao na bilo kakav simbol, pokazivao je nokte u raznim pozama

Stars
> 10:04h

Dok je sušio nokte pripremajući se za nastup u "Tvoje lice zvuči poznato", makedonski pevač Daniel Kajmakoski prekrstio je ruke u položaj albanskog dvoglavog orla. Tim povodom oglasila se i produkcija "Emotion" koja stoji iza ovog projekta.

"Daniel je u šminkernici tokom pripreme za žensku ulogu Tejlor Svift u 2. epizodi, pred kamerama i fotoaparatima pokazivao svoje nalakirane nokte u raznim pozama ruku i prstiju, a baš ova je izvučena i objavljena, te stavljena u pogrešan kontekst. Danielu‎ nikako nije bila namera ništa osim pokazivanja transformacije u ženu, kao ni asocijacija na bilo kakav simbol" - stoji u saopštenju Emotion-a.

foto: Damir Dervišagić

Da podsetimo, kako je Kurir izveštavao, Daniel Kajmakoski bio je vidno raspoložen na setu, pa se sve vreme smeškao i zabavljao, a kako bi potpuno ušao u lik popularne pevačice Tejlor Svift, on je nalakirao nokte, a dok ih je sušio, prekrstio je ruke tako da je podsetio na pokrete Đerdana Šaćirija, švajcarskog fudbalera, koji je takvom gestikulacijom svojevremeno proslavio pogodak protiv Srbije.

Kurir.rs