Hit

GDE SU SRBI, TU JE ŠOU: Stef Kari pao u trans dok je Alen Smailagić pevao pred 20.000 gledalaca poznati srpski hit! VIDEO

Košarka

Srpski košarkaš Alen Smailagić oduševio je svoje saigrače iz Golden Stejta na promociji tima pred početak sezone.

Naime, po tradiciji svaki igrač mora da peva neku svoju omiljenu pesmu, a naš momak je uzeo mikrofon i otpevao popularni srpski hit Čke beogradske od Gazda paje.

Tom pesmom je izazazvo trans među kolegama iz ekipa, a prednjačio je najbolji košarkaš na svetu Stefan Kari. On je počeo da repuje, a njegovim stopama krenili su i ostali igrači, što je oduševilo publiku u dvorani u Ouklendu.

Na Alenovom licu se videlo da je imao tremu na početku pevanja, ali ceo tim mu je dao podršku, nakon čega se i srpski košarkaš malo opustio, čak je krenuo i da repuje, što je još više oduševilo njegove saigrače i publiku.

Osim što svi mogli da se uvere u njegove muzičke kvalitete, na Smailagovićevoj nozi moglo je da se primeti da nosi medicinsku cipelu. On se se i dalje oporavlja od povrede koju je zadobio u pripremnoj utakmici, ali prema procenama doktora Golden Stejta, on će biti spreman za početak sezone.

Srbijo, imaš novog asa Pred Alenom velika karijera

O srpskom košarkašu Alenu Smailagiću do dolaska u Golden Stejt, nije se mnogo znalo, ali od tada se sve promenilo. Smatra se jednim od najvećih talenata u NBA, jer ovog 18-godišnjaka, koji je visok 208 cm, karakterišu velika pokretljivost i odlične fizikalije. Inače, Amerikance je oduševio još dok je igrao u U 19 ligi Srbije gde je beležio 21,7 poena, 11 skokova i dve blokade po meču.

Milan Nastić