Foto: Shutterstock

BIZARNA NESREĆA

RADNICA TEŠKO POVREĐENA U BLACU: Tepisi ženi smrvili kičmu

Crna Hronika

V. M. (48), radnica perionice iz Blaca, teško je povređena kad je na nju palo tridesetak tepiha! Kako saznajemo, tepisi su ženi pali na leđa i smrskali joj kičmu.

Velika težina

Prema rečima našeg izvora, V. M. radila je u perionici tepiha, koja se nalazi u centru Blaca, kad je došlo do bizarne nesreće.

- V. M. je stajala kod šipke, na kojoj su visili tepisi i sušili se. U jednom trenutku ona se sagla ispod, najverovatnije da nešto dohvati, i tada je šipka pukla. Svi tepisi su pali direktno na nju i preklopili je. Tu je bilo tridesetak tepiha, a šipka je popustila verovatno od njihove težine - kaže izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, žena je zadobila strahovite povrede opasne po život.

- Njoj su tepisi maltene spljeskali kičmu. Nepomično je ležala pod njima. Mogli su i da je ubiju da su joj pali na glavu - kaže sagovornik.

Oseća potkolenice

V. M. je najpre prevezena u Dom zdravlja u Blacu, odakle je prosleđena u prokupačku bolnicu, a zatim hitno u KC Niš.

- Tamo je operisana i njeno stanje je zasad stabilno. Njoj su pršljenovi bili smrvljeni kao iskrckani orah. Na svu sreću, kičmena moždina je ostala nepovređena, pa je posle operacije počela da oseća bol u potkolenicama, što je dobar znak. I dalje je neizvesno kada će stati na noge - kaže sagovornik Kurira.

Suprug povređene V. M. kratko je rekao juče za Kurir da je čitava porodica u šoku.

- Ne mogu da pričam o detaljima, najvažnije nam je da se ona oporavi. Nadamo se da će uskoro biti bolje - kazao je muž povređene.

Kurir.rs / B. R.

Foto: Shutterstock