svi se sledili

MIĆA VITLAO BOS PO CRNOM STOLU! Niko nije znao šta da mu radi od ŠOKA! (VIDEO)

Rijaliti

Zadrugari su imali problema da se organizuju pošto su dobili zadatak od Velikog šefa, pa se iznervirani Lepi Mića izuo bos i krenuo da besni po crnom stolu. Osim što je za manje od par minuta zaveo red i razrešio svaku misteriju, mnogi dugo nisu mogli da se opasulje od toga što je Mića bos prešao preko čitavog stola za kojim većina jede.

foto: Printscreen

"Dragi zadrugari, pre svega je neophodno da svi sednete za sto. Ovoga puta Veliki šef ima specijalan zadatak za vas. Na svakom od vas je da pokaže svoju kreativnost i pripremi imitacije. Imitiraćete osobu koja sedi do vas. Imitacije se ne smeju ponavljati. Svaka imitacija mora trajati dva do tri minuta. Polovina zadrugara će izvoditi imitacije sutra, a druga polovina u sredu. Vođa je taj koji će odrediti redosled nastupa", pročitala je Dragana pismo Velikog šefa.

Ona je istakla da će u utorak nastupati grupa koja se nalazi sa njene leve strane, a onda su trebali da se dogovore ko će koga imitirati i tom prilikom je došlo do nesuglasica zbog čega je Lepi Mića odmah skočio kako bi doveo zadrugare u red.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen