Foto: Promo

PINK PANTERI U FOKUSU KRIMINALISTIČKIH PRIČA: Nova sezona emisije “Dosije” od četvrtka, 17. oktobra u 22 sata na Prvoj

Poznati reper Coby ponovo potpisuje muziku za novi serijal.

TV šou

Autor dokumentarne emisije Mašan Lekić otvara policijske dosijee otkrivajući pozadinu kriminala.

Emisija koja je osvojila brojna priznanja na međunarodnim I domaćim festivalima, “Dosije”, od četvrtka, 17. oktobra startuje sa novim epizodama na Prvoj televiziji u terminu od 22 sata. Ekipa poznatog i izuzetno gledanog serijala mesecima je pripremala istinite priče, a zarad verodostojnog prikaza rekonstrukcija po kojima je emisija i prepoznatjiva, snimanje se obavljalo na brojnim lokacijama širom Evrope.

U ovoj sezoni, stižu nam neverovatne istinite priče sagovornika čiji životi su obeležili rubrike crne hronike svetskih I domaćih medija. Organizatori i planeri pljački, nemilosrdni obijači juvelirnica i draguljarnica širom sveta, komandosi kojima je retko ko mogao da se suprotstavi - oni su Pink Panteri. Upravo će se prvi deo ovog serijala baviti ovom grupom. Videćemo akcije u kojima su za samo nekoliko minuta pustošili zlatare Monte Karla, San Tropea, Atine kao I potere ulicama svetskih prestonica koje su ostavljale u čudu Evropu ali i svet. U nekim pljačkama bilo je nažalost ranjavanja ali i žrtava.

foto: Promo

Autor emisije Mašan Lekić će kao I uvek istraživati priču iz ugla koji bi trebalo da svima otvori oči pre nego što pomisle da skrenu s puta i pređu na drugu stranu zakona jer je kraj sa ozbiljnim posledicama uvek neminovan: “Mesecima smo pripremali novi serijal. Prvi deo će se baviti Pink Panterima, grupom koja je harala po celom svetu ostavljaći iza sebe opustošene čuvene draguljarnice u Dubaiju, Francuskoj,…U tim pljačkama je nažalost bilo i mrtvih”.

Autor dodaje da je i za ovaj serijal, kao za prethodna dva, muziku radio poznati producent, reper i tekstopisac Coby. On potpisuje hitove „Ideš za Kanadu“ i „Krvavi Balkan“, specijlano rađene za emisiju „Dosije“ u prethodne dve sezone.

Promo tekst