Foto: Profimedia, EPA/CATI CLADERA

ŠPANAC STAJE NA LUDI KAMEN

PRVE FOTOGRAFIJE: Rafael Nadal se sutra ŽENI! Paparaci opsedaju Majorku, mesto na kome će se biti ceremocija venčanja je RAJ NA ZEMLJI (FOTO)

Rafael Nadal oženiće se sutra na Majorci svojom dugogodišnjom devojkom Marijom Fransiskom Perelo koju španski mediji zovu i nadimkom Ćiska.

Tenis
> 13:10h

Slavni teniser Rafael Nadal i njegova ljubav iz detinjstva, sa kojom se zabavlja već 14 godina, na raskošnoj svadbi okupiće više od 500 zvanica, prenose španski mediji.

foto: EPA/CATI CLADERA
foto: EPA/CATI CLADERA
foto: EPA/CATI CLADERA

Za meni će, kako tvrde izvori, biti zadužen čuveni španski kuvar Kiki Dakosta, a kako se navodi Rafa će na svojoj svadbi uživati u posebnom odbroku, baziranom na povrću, za razliku od ostalih gostiju za koje je planiran tradicionalni španski jelovnik na bazi mesa i ribe.

foto: Profimedia

Prema dobro obaveštenim izvorima, gosti će između ostalih biti Kristijano Ronaldo, Pau Gasol, pevač Enrike Iglesijas i teniser Felisijano Lopez. Svim zvanicama biće skrenuta pažnja da je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, a obezbeđenje će sprečiti upotrebu dronova.

foto: Profimedia

Privatni avioni takođe neće moći da nadleću mesto venčanja, sve kako bi se sprečili pokušaji paparaca da dođu do ekskluzivnih fotografija.

foto: Profimedia

Mlada je odabrala venčanicu u Barseloni, dok će venčanje obaviti lokalni sveštenik Tomeu Katala, prijatelj i duhovnik porodice Nadal.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: