Foto: Starsport©

ekskluzivno saznajemo!

KURIR OTKRIVA! Milan Tomić ponudio ostavku na mesto trenera KK Crvena zvezda!

Kako ekskluzivno saznajemo, danas je na Malom Kalemegdanu održan sastanak KK Crvena zvezda na kome je trener Milan Tomić ponudio svoju ostavku.

Košarka
> 16:24h

Nakon poraza u Novom Mestu, trener Crvene zvezde Milan Tomić najavio je promene, ali nije precizirao o čemu konkretno govori. Ispostavilo se da je reč o ostavci, koju niko na Malom Kalemegdanu nije očekivao.

Sastanku je danas osim Tomića prisustvovao njegov menadžer i naravno predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović koji je tu ostavku momentalo odbio! Naime, sastanak je trajao više od tri sata i posle mukotrpnih pregovora Tomić je pristao da nastavi da obavlja tu funckiju, ali je jasno da će se uskoro dogoditi i neke promene.

foto: Kurir Sport

Kap koja je prelila čašu dogodila se juče u Novom Mestu, gde je Zvezda doživela novi poraz u regionalnom takmičenju. To je ujedno klubu sa Malog Kalemegdana treći uzastopni poraz u svim takmičenjima, posle loših partija protiv Budućnosti i Makabija.

Predsednik KK Crvena zvezda zakazao je konferenciju za medije u utorak od 14 časova gde će se verovatno pričati o detaljima ovog sastanka, ali i očekivanjima od predstojećeg duela Zvezde u Evroligi sa ekipom Barselone.

foto: Starsport©

Ono što je za sada sigurno jeste da će Tomić voditi trening Zvezde pred meč sa Barselonom u kome će Katalonci biti veliki favorit.

Kurir sport / Anja Vukašinović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: