Foto: Kurir/M.S.

neverovatno

SA OVE ZGRADE U NIŠU JE PAO MALI PAVLE (7): Dečak usred noći pao sa 9 metara visine, pukom srećom preživeo! KOMŠIJE U ŠOKU: Toliko je mali da ne znamo kako je uspeo da preskoči ogradu (FOTO)

Crna Hronika

Pravo je čudo kako je sedmogodišnji Pavle S. preživeo jutrošnji pad sa trećeg sprata sa svoje zgrade u Gornjomatejevačkoj ulici u Nišu i pritom zadobio povrede nagnječenja tela.

On je noćas oko 4 sata nakon pada prošao samo sa površinskim povredama i kontuzijama, a pao je sa oko devet metara visine.

foto: Kurir/M.S.

- Dečaku je urađena odmah kompletna dijagnostika i konstatovali smo samo nagnječenja. Bez obzira na to, on će ipak nekoliko dana provesti na Dečjoj klinici - rekli su nam iz Uprave Kliničkog centra u Nišu.

Komšije su u blagom šoku šta se dogodilo tokom jutarnjih časova.

Kako nezvanično saznajemo, mali Pavle je dovezen privatnim automobilom u Urgentni centar, a pao je spletom nesrećnih okolnosti.

foto: Kurir/M.S.

- On se, kako kažu, probudio rano jutros i dozivao majku koja je u tom trenutku bila u kupatilu. Verovatno je tražio majku i onako bunovan se dokopao terase, odakle je i pao. Stvarno je neshvatljivo kako je dečak pao jer je malo viši od ograde, a još veće kako je srećom dobio samo ogrebotine, nek je živ i zdrav - kaže jedan od Pavlovih komšija.

foto: Kurir/M.S.

Na vratima stana 20 i danas u toku dana stoji policijska traka jer je obavljen uviđaj.

(Kurir.rs/M.S.)