Foto: EPA/Andy Rain

Propast

ZVEZDIN PROTIVNIK U KANALU: Totenhem krš vredan milijardu evra!

Kanta: Ekipa iz Londona ima samo dve pobede u poslednjih deset utakmica uz čak 21 primljeni gol

Fudbal
> 08:59h

Totenhem ima igrače koji vrede nestvarnih 990 miliona evra! Takav tim primio je sedam golova na domaćem terenu od Bajerna, ispao od trećeligaša u kupu, ponižen od Brajtona, Njukasla, Lestera... Velika kriza drma „pevce“, i to baš pred dolazak Crvene zvezde.

Da je sudija pokazao na očigledan jedanaestarac za Votford, teško da bi Totenhem uspeo da dođe i do boda.

Ovako, „pevci“ su uspeli da odigraju 1:1 protiv fenjeraša u Premijer ligi. Taj rezultat samo je potvrda velike krize u kojoj se nalazi tim Maurisija Poketina. U poslednjih deset utakmica Totenhem je ostvario samo dve pobede! Neverovatno...

foto: Kurir

Šta protiv takvog tima može da očekuje Crvene zvezda? Svakako da će i „pevcima“ morati da krene, ali nadamo se da se to neće desiti baš protiv prvaka Srbije. Možda bi upravo primer igre Votforda mogao da posluži crveno-belima na sutrašnjem meču.

Gosti su prepustili inicijativu rivalu i iz kontranapada napravili Totenhemu mnogo problema. Istorijska šansa je pred Zvezdom, bolji momenat za duel sa finalistom LŠ nisu mogli da imaju.

Kvota da će Zvezda na proleće nastaviti takmičenje u Ligi Evrope, dakle osvojiti treće mesto u grupi trenutno je 2,10, dok je kvota da će biti među prve dve ekipe i nastaviti u Ligi šampiona - okruglo 10! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za učešće Zvezde u Ligi šampiona.

Kurir.rs/ Miloš Bjelinić Foto: EPA/Andy Rain