Foto: EPA/RON PRZYSUCHA

VRTOGALVO VISOKA CIFRA

NEPRISTOJNA PONUDA PRINCA OD ARABIJE ZATRESLA OSTRVO: Arapi nude bogatstvo za Junajted, ali Đavoli nisu na prodaju (VIDEO)

Saudijski princ Muhamed bin Salman želi da postane vlasnik jednog od najpopularnijih fudbalskih kluova na svetu, ali, kako stvari za sada stoje, u tome neće upeti čak ni za neverovatnu sumu od četiri i po milijarde evra.

Fudbal
> 09:01h

Navijači trofejnog Mančester junajteda nezadovoljni su porodicom Glejzer i načinom na koji vode klub od odlaska Ser Aleksa Fergusona, tako da se nesto na "Old Trafordu" mogu čuti i povici da žele njihov odlazak, a bogati Amerikanci ih možda i poslušaju.

Kako prenosi britanski "Mirror", Glejzeri očekuju da u narednim nedeljama dobije ponudu saudijskog princa Mohameda Bin Salmana, koji je već nudio 3 milijarde dolara i bio odbijen.

foto: AP

Saudijski princ je poodavno pokazao interesovanje za Mančester Junajted, a do sada su mu navodno odbijene dve ponude, druga u vrednosti od 3 milijarde evra! Saznaje se i to da američki vlasnici ne žele tako lako da se odreknu kluba sa „Old Traforda”.

„Koliko znam, porodica Glejzer nema nameru da proda klub. Nedavno su izneli određene dugoročne planove i koliko ja znam, ne postoji nova konkretna ponuda za kupovinu Mančester Junajteda”, izjavio je Ed Vudvord, izvršni potpredsednik kluba.

foto: Profimedia

Ostaje da se vidi kako će odreagovati čelnici popularnih „Đavola” na novu i nikad viđenu ponudu, koja je pre par dana stigla iz Saudijske Arabije.

Real se muči, igra loše, za vikend je izgubio od Majorke, a večeras (21.00) ide na vruć teren u Istanbul gde ga čeka Galatasaraj. I jedni i drugi iz prva dva kola imaju samo po bod - kvota na Real je 1,70, a na duplu šansu 1X 2,16. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Galatasaraj - Real Madrid.

kurir.rs / kurir sport