Foto: Printscreen: Facebook/Essex County Prosecutor's Office

jezivo

STRAVA I UŽAS U NJU DŽERZIJU: Majka četvoro dece polila dečaka (3) ključalom vodom jer se pomokrio na pod! Naterala ga je da skine odeću i uđe u kadu, a onda je usledio HOROR! (FOTO)

Patriša Bjukan, majka četvoro dece iz Nju Džerzija. priznala je da je trogodišnjeg dečaka, sina svojih cimera, polila ključalom vodom.

Planeta
> 13:46h

Navodno je htela da ga kazni jer je mokrio na pod njihovog stana.

Patriša Bjukan priznala je da je mališanu naredila da skine odeću i uđe u kadu, a zatim prosula na njega ključalu vodu iz lonca i nanela mu opekotine drugog stepena, prenosi Njujork post.

Prema izveštaju tužioca, Patriša nije bila u srodstvu s dečakom.

"Dete je živelo prve tri godine života u kući strave i užasa", izjavio je pomoćnik okružnog tužioca Majkl Moris i zaključio da je dobijanjem priznanja ovaj slučaj iz prošle godine rešen.

Dečakova majka Nataša Smit živela je sa Patrišom i još tri druge odrasle osobe u navedenom stanu i sve se one terete za težak napad i ugrožavanje opšte dobrobiti deteta.

Izricanje presude se očekuje se 6. decembra i preti joj zatvorska kazna od šest godina, dok je podizanje optužnica za druge osobe koje su živele u istom stanu još u toku.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Printscreen/Facebook