Foto: Starsport©

Žestoko reagovao

RAĐA BESAN KAO NIKAD: Gadite mi se jadnici neostvareni! Jedino što znate je da prikrijete svoja s...a! Neverovatna GLUPOST žestoko iznervirala slavnog košarkaša

Hrvatska košarkaška legenda Dino Rađa čudu nije mogao da se načudi zbog informacije da je gradska vlast Splita naredila komunalcima da prekreče mural posvećen Jugoplastici.

Košarka

Komunalci su u petak ujutru prekrečili mural posveće klubu u kome se Rađa afirmisao i klubu koji je proslavio Split.

Rađa je žestoko reagovao i u objavi na Fejsbuku udario na gradsku vlast.

"Sramota! Gadite mi se jadnici neostvareni koji nikad u životu niste ništa napravili. Najveći uspeh van je predizanje članske karte neke stranke. Jedino što znate je prodavanje crvene i crne magle da prikrijete svoja sranja. Ne smeta vam što Dom omladine nije dovršen već 40 godina, ne smeta vam stadion i bazeni koji se raspadaju, ne smeta vam “"metro" koji vozi jednog i po čoveka dnevno, ne smeta vam što treba sat i po vremena leti da se prođe kroz luku, ne smeta vam što 20 godina ne možete da spojite Trogir i Omiš, ne smeta vam nedovršena arena već desetak godina, ne smeta vam Marjan koji ste nemarom devastirali. Ali vam smeta NAJVEĆI SPORTSKI USPEH U ISTORIJI GRADA. Niste zaslužili da vam iko dođe na proslavu. Ja prvi ne bi došao da nije Bože (Maljkovića), Srete (Zoran Sretenović), Sobina (Goran Sobin) i onih par hiljada istinskih ljubitelja koji će doći u nedilju u dvoranu da pozdrave ekipu. Bljak".

foto: Fejsbuk

Kurir sport