Foto: Profimedia

oštro

SAMANTA MARKL OPLELA PO POLUSESTRI MEGAN ZBOG DOKUMENTARCA: Tatu nije ni pozvala da pita kako je! Mislim da je smešno što neko ko je milioner može da se žali na bilo šta! (VIDEO)

Otuđena polusestra Megan Markl jedna je od mnogih koji su gledali kontroverzni dokumentarac "Hari i Megan: Afričko putovanje", u kojem se britanski kraljevski par otvorio po mnogim pitanjima, i nije bila baš zadovoljna onim što je videla.

Planeta

"Mislim da je smešno što neko koga širom sveta prati obezbeđenje na privatnim avionima vredno milione dolara, kao milioner, može da se žali na bilo šta", izjavila je Samanta Markl (54).

foto: Profimedia

Megan (38) u dokumentarcu priznaje da nije baš najbolje i kaže novinaru Tomu Bredbiju da je "nije mnogo njih pitalo da li je ona OK".

"Da ima smelosti da kaže nešto poput: 'Lepo je znati da neko želi da zna da li sam dobro', samo pomislim da li si ti ikad pitala tatu je li on dobro nakon dva srčana udara?", upitala je Samanta.

Neki ljudi smatraju da je Samanta okrutna prema Megan.

"Ne znači da sam loša ako govorim istinu", istakla je polusestra vojvotkinje od Eseksa.

foto: Profimedia

Samanta je, kako prenosi Foks njuz, takođe prokomentarisala Meganine navode u dokumentarcu da su je prijatelji pre njenog venčanja sa princom Harijom upozorili da će se naći u fokusu javnosti i izgubiti privatnost jednom kad postane član kraljevske porodice.

"Znala je ona tačno šta radi, pa je dobila šta je želela", zaključila je Samanta Markl.

Kurir.rs/Foks Njuz

Foto: Profimedia