Foto: Starsport©

prekinuli crni niz

POBEDA ZVEZDE ZA SAMOPOUZDANJE: Gavrilović zadovoljan pristupom i igrom u odbrani!

Crvena zvezda prekinula je seriju od četiri uzastopna poraza u svim takmičenjima, pobedom protiv Mega Bemaks 88:70, u okviru 4. kola ABA lige.

Košarka

"Svi znamo da je večeras bilo najvažnije pobediti, pre svega da bismo izbegli dalji pritisak i eventualne teškoće. Bilo je vidno da je ulog bio, ne mogu da kažem veliki, rano je za takvu ocenu, ali bilo je vidno da je ulog postojao. Bili smo pomalo stegnuti u prvoj polovini, a kada smo posle poluvremena ispravili neke stvari, a pre svega agresivnost i ispoštovali dogovor da na prvom mestu bude odbrana. To govori i 30 primljenih poena u drugom poluvremenu. Da smo ispoštovali zagrađivanje, govori samo njihova četiri ofanzivna skoka, a zna se da su oni ekipa koji mnogo računaju na elemente energije.Veoma ih poštujem zbog toga, moram da priznam da sam se brinuo da li ćemo moći da zaustavimo njihovu energiju i vrlo sam zadovoljan što smo to i uradili", rekao je trener crveno-belih Andrija Gavrilović

Posle 4.kola branilac titule u regionalnom takmičenju ima polovičan skor, dve pobede i dva poraza i nalazi se na sredini tabele.

Kurir sport