Foto: Dado Đilas, Starsport@

Vanredno kolo

SUTRA DVA MINI-DERBIJA: Čuvajte se, superligaši večiti leče rane iz evrope

Dok Crvena zvezda dočekuje TSC iz Bačke Topole, apsolutni hit Superlige, Partizan gostuje Čukaričkom, koji već 11 utakmica ne zna za poraz

Fudbal

Fudbaleri Čukaričkog i Partizana igraju derbi 13. kola Superlige. Sutra na Banovom brdu od 15.30 časova sastaće se drugoplasirani i četvrtoplasirani tim u prvenstvu Srbije.

Čukarički je u fantastičnoj seriji od 11 utakmica bez poraza, uz devet pobeda i samo dva remija. Poslednji put poraženi su od TSC u Bačkoj Topoli 10. avgusta. Otad četa trenera Aleksandra Veselinovića zna samo za pobede.

- Iza nas je teško gostovanje i pobeda nad Inđijom od 3:1. Nemamo previše vremena za odmor, sledi nam brz oporavak i priprema za derbi s Partizanom. Ta utakmica biće veliki ispit i izazov za sve moje fudbalere - poručio je Veselinović.

Partizan igra promenjivo u Superligi. Od sjaja do očaja, kako bi se narodski reklo. U poslednja četiri kola domaće lige imaju polovičan uspeh, dve pobede i dva poraza.

foto: Starsport@

- Mi smo Partizan, idemo na pobedu protiv Čukaričkog, ne da se zatvorimo. Kao što sam govorio ranije, borimo se za prvo mesto i znamo kako moramo da igramo. Svesni smo grešaka koje smo pravili i to ne sme da se ponovi - jasan je Sejduba Suma.

foto: Starsport@

Poziv pred meč sa TSC MILAN PAVKOV: NAVIJAČI, DOĐITE

Fudbaleri Crvene zvezde, lideri na tabeli, dočekuju na Marakani ekipu TSC, najprijatnije iznenađenje ove sezone.

- Izuzetno je gust raspored, ušli smo u ritam igranja utakmica na svaka tri dana. Spremni smo za sve napore. Tako će biti i u sredu. Voleo bih da, iako je radni dan, dođe što više navijača, da nas podrže i da zajedno proslavimo još jedan dobar rezultat - poručio je Milan Pavkov.

(Kurir.rs / Aleksandar Radonić / Foto:Dado Đilas, Starsport@)