Foto: Printskrin

oglasio se

NISAM PUSTIO GOL! Golman Radnika ZAGRMEO: Neću da budem deo rata večitih rivala i bolesnih izmišljotina! (VIDEO)

Golman Radnika iz Surdulice Ivan Kostić kategorički odbacio je tvrdnje da je namerno dodao loptu El Fardu Benu tokom meča njegovog tima protiv Crvene zvezde!

Fudbal
> 13:01h

On je doživeo velike osude na društvenim mrežama.zbog velike greške u finišu prvog poluvremena meča sa crveno-belima, kada je bio direktan krivac za treći gol Zvezde, kao i zbog skrivljenog penala već u 5. minutu posle koga je Zvezda povela golom Pavkova.

"Svi koji me poznaju znaju da sam ispravan 100 odsto. Pa, Karijus je pogrešio u finalu Lige šampiona i niko ga nije optužio da je imao neku nameru. Bespotrebno je i da pričam na tu temu, jer ispada da treba da se branim od nečijih bolesnih komentara i izmišljotina, a neću ni da budem deo nekog rata koji vode Zvezda i Partizan, odnosno njihovi navijači.Meni porodično vaspitanje, moral i vera u Boga ne dozvoljavaju ni da razmišljam o tim prljavim rabotama. A kamoli da budem učesnik ", rekao je Kostić za Večernje novosti.

foto: Starsport©

Golman Radnika je potom objasnio šta se dogodilo.

"Kod prvog gola došlo je do slabe komunikacije sa igračem koji je trebalo da zagradi igrača, zakasnili smo i došlo je do penala. Pala mi je i koncentracija, zato je i usledila greška. Videli ste da sam hteo da dodam, desno, pa levo i na kraju sam pogodio igrača Zvezde" - istakao je Kostić

Kurir sport/Večernje novosti

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: