Foto: Stefan Jokić

teška saobraćajna nesreća

VOZAČA IZ KURŠUMLIJE SAM JE BOG POGLEDAO: Imao epileptični napad, sleteo s puta i isprevrtao se, a onda je sudbina dovela vatrogasce

Crna Hronika
> 08:56h

PROKUPLJE - Prokupački vatrogasci prvi su pružili pomoć muškarcu koji je povređen na magistralnom putu Niš - Priština u prokupačkom selu Tulare.

Oni su u trenutku, kada je muškarac N.R. (58) iz Kuršumlije sleteo sa puta i nekoliko puta se prevrnuo vozilom, zaustavili svoje vozilo i odmah otrčali do kola.

- Vozač je imao epi napad i zbog toga je i došlo do saobraćajne nezgode u kojoj se njegovo vozilo više puta prevrnulo i završilo pedeset metara od puta. Odmah su priskočili u pomoć i pružli mu je, a zatim pozvali Hitnu službu Doma zdravlja Prokuplje. Zaista je reč o hitnoj intervenciji i prava je sreća da su u tom trenutku naišli i da su reagovali - kazala nam je osoba koja je upoznata sa dešavanjima.

Nakon što je vozač stabilizovan, prebačen je u Opštu bolnicu „Dr Aleksa Savić“ na dalje lečenje. U prokupačkoj bolnici nam je potvrđeno da je lice primljeno i da je nakon dijagnostike upućeno na dalje lečenje na Odeljenje neurologije.

(Kurir.rs/B.R./Foto: Ilustracija)