Foto: Profimedia

ŠTA JE BRE OVO!

DELIJE NAZVAO TERORISTIMA, SUKOBIO SE SA ŽELJKOM OBRADOVIĆEM, A SADA IZVREĐAO VASU MICIĆA: Turski trener Ergin Ataman MRZI Srbiju i sve što je SRPSKO! Pa, dokle više čoveče? (VIDEO)

Trener Efesa Turčin Ergin Ataman ponovo je iskoristio priliku da vređa Srbe!

Košarka
> 12:59h

Ovog puta na ''meti'' Atamana našao se, ni manje ni više, nego jedan od njegovih najboljih igrača Vasa Micić.

Efes je poražen u Atini od Panatinaikosa, a po rečima Atamana, jedan od glavnih krivaca za ovaj poraz upravo je Srbin Vasa Micić.

- Neprihvatljivo je za mene da jedan igrač pre dva dana bude MVP, a da danas ima šut iz igre 0/6 i napravi sedam grešaka. To nije profesionalno - rekao je ljutiti Ataman i nastavio.

- Time ne pokazuju poštovanje prema saigračima koji su igrali sa dosta energije. U redu, igrali smo loše, šutirali smo takođe loše. Za tri poena smo šutirali 6-30 - rekao je Turčin o ekipi i Vasi.

Ništa to ne bi bilo čudno da Vasa nije jedan od najboljih igrača Efesa ove sezone i da je prošlog meseca proglašen za MVP ovog takmičenja. Da li je ovo normalna reakcija trenera posle samo jedne slabe partije?

Nijedan iskusan stručnjak sebi ne bi dopustio ovako nešto, pa samim tim ponovo se potvrđuje teorija da Ataman ima nešto protiv Srbije i Srba.

foto: Aleksandar Jovanović Kurir Sport

Sve je počelo vređanjem navijača Zvezde posle ubistva Marka Ivkovića ''Jagode'' dok je Turčin još sedeo na klupi Galatasaraja. On je tada Delije nazvao teroristima, ali to mu nije bilo dovoljno.

Usledio je sukob sa srpskim trenerom i šefom struke Fenerbahčea Željkom Obradovićem koji je nekoliko puta bio na ivici fizičkog sukoba.

Postavlja se samo jedno pitanje - Šta to Ataman ima protiv Srbije i Srba!?

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: