Foto: Printscreen

ima li kraja?

NOVA SKANDAL TRESE SUPERLIGU: Fudbaleri Inđije NAPUSTILI teren posle dosuđenog penala za Javor, vratili se u igru, pa opet oštećeni za nedosuđeni penal! O dva crvena kartona da ne pričamo... (VIDEO)

Fudbaleri Inđije napustili su teren na meču protiv Javora nezadovoljni suđenjem.

Fudbal
> 23:04h

Nakon što je arbitar Bojan Nikolić u 90. minutu dosudio penal za goste iz Ivanjice momci u zelenim dresovima odlučili su da se povuku sa igrališta.

Pauza je potrajala nekoliko minuta, Bojan Nikolić strpljivo čekao i dočekao da se domaći vrate na teren.

Petković je bio siguran sa bele tačke za potpuni preokret i slavlje Javora od 3:2.

"Odavno u Inđiji nije viđeno perfidnije suđenje. Taman se pomislilo da ne može gore od Novice Anđelovskog (i da nepominjemo ostale), ali čovek u crnom iz Kragujevca danas je demantovao na najgori mogući način. Odavno publika ( inače pozorišna) Inđiji nije ovako burno reagovala na klasičnu pljačku. Ime sudije nije vredno pomena, nadamo se da će neko pocrveneti bar u Fudbalskom savezu Srbije. Ako je Inđija tipovana za ispadanje, neka se to javno kaže, a ne ovako da iz utakmice u utakmicu to izgleda kao horor predstava. Javor je ispao taj tim srećnik koji ni po čemu nije učestvovao u ovoj raboti, nego su se Ivanjičani borili za boje svog kluba, a ne nekog trećeg" stoji na sajtu Inđije umesto klasičnog izveštaja.

Podsetimo, Inđija je vodila sa 2:1 od 49. minuta.

Usledila su dva isključena domaćih igrača sredinom drugog dela, Dmitrovića i Bosančića, što je Javor iskoristio i prvo izjednačio golom Petkovića, a zatim golom sa pomenutog penala preokrenuo rezultat.

Kulminacija je usledila tek posle vodećeg gola Javora.

Inđija je krenula u napad, nakon centaršuta lopta je pogodila u ruku igrača Javora, a sudija Bojan Nikolić je samo odmahnuo rukom i pokazao da se igra nastavi.

Kurir sport