Foto: Youtube screenshot

OGLASILA SE

SVI DETALJI ŠOK UDESA GLUMICE I TAKSISTE U CENTRU BEOGRADA! Ovog čoveka policija nije ni zatekla na LICU MESTA?!

Stars

Barbara Petrović, koja se javnosti predstavila kroz uloge u serijama "Naša mala klinika" i "Budva na pjenu od mora", u noći između subote i nedelje sudarila sa taksi vozilom u Karađorđevoj ulici u Beogradu.

Glumica je svojim automobilom otpozadi udarila u automobil koji je u vlasništvu taksiste S.M, koji je bio zaustavljen na semaforu. Prema prvim izveštajima, navedeno je da je taksista nakon udesa sa lakšim povredama primljen u bolnicu i da je nakon pružene lekarske pomoći pušten na kućno lečenje.

Međutim, kada se oglasila ovim povodom glumica je, navodi se, istakla da je taksista naknadno odlučio da zatraži lekarsku pomoć i dodala da se neposredno posle udesa nije žalio apsolutno na bol. Prema njenim rečima krivica tek treba da se utvrdi.

Kako je dalje objasnila, taksista je iznenada i naglo zakočio i zato udarila u njega:

"Problem je u tome što je auto ispred taksiste naglo zakočio, pa je onda i taksista zakočio, a ja nisam uspela da odregujem najbrže i udarila sam u taksi vozilo. Auto koji je bio ispred taksija, pobegao je sa lica mesta tako da ga policija nije zatekla kad je došla."

foto: Printscreen YT

Kurir.rs, M.G/Republika/Foto: Youtube screenshot