Foto: Dragana Udovičić

u čast ljubavi

SRBIJA I SUSEDI BILI SU UŽASNUTI OVIM DOGAĐAJEM, A VERICA RAKOČEVIĆ SLAVI TAJ DAN: Dizajnerka se obratila naciji POSLE 6 GODINA, a onda su SVI ZAĆUTALI! (FOTO)

Stars
> 12:36h

Verica Rakočević već šest godina je u skladnom braku sa muzičarem Veljkom Kuzmančevićem. Iako su njihov brak, posebno početak, obeležile surove predrasude ona se javno borila protiv njih. I sada ima šta da kaže.

foto: Damir Dervišagić

"Tog 19. septembra pre šest godina Srbija i susedi nam behu užasnuti događajem , gde se jedna žena usudila , ne da izađe na piće, nego uda, za muskarca mlađeg 35 godina. Prizemni razlozi, ona ume, a on može, i jož toliko projekcija onih koji ne umeju više, kojima je za skok gore, potreban veliki umni napor i još mnogo toga, nisu dotakli ni nju ni njega. Znala je da prepozna svaku notu koja je bila deo njegove vekovno stare duše, divila se njegovoj hrabrosti i svakom stavu koji je iznosio u noćnim razgovorima koji bi počinjali uveče a završavali se sutradan. Često se žalostila što tako posebnog umetnika, gledaju kao njenu pratnju, a dok je ona tugovala on je stvarao i svojom muzikom govorio, kako će jednoga dana sve doći na svoje. I dolazi polako", poručila je Verica Rakočević i svi su zaćutali.

foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs, MV / Foto: Dragana Udovičić