Foto: EPA/OLIVER MULTHAUP

EMOTIVNO

OGLASILA SE SUPRUGA LEGENDE FORMULE 1 Korina Šumaher: Učinio je sve za mene... NJENE REČI SU RASPLAKALE SVET (FOTO)

Korina Šumaher, supruga slavnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera, otvoreno je pričala o sedmostrukom šampionu najbržeg cirkusa na svetu.

Ostali sportovi
> 15:32h

Korina je intervju dala povodom ranča konja koji poseduje, a dobila ga je na poklon on Mihaela za njihvou desetu godišnjicu braka.

"Učinio je sve za mene, nisam zaboravila kome treba da se zahvalim na ovome, mom suprugu Mihaelu. Naučio me je lekciju: Kada voziš automobi, možeš da ga jednostavno ostaviš u garaži nakon toga. Ali konj mora da ima tvoju pažnju sve vreme, čak i u nedelju. Kada sam imala 30 godina žarko sam želela konja, Mihael je otišao sa mnom u Dubai gde smo kupili jednog arapskog", kazala je Korina i napomenula da njihova ćerka Đina često ide na ranč da jaše.

korina šumaherfoto: EPA/Zsolt Czegledi

Korina Šumaher danas ima čak 40 konja na dva ranča, u Švajcarskoj i Teksasu.

Podsetimo, Šumaher je pre šest godina na skijanju doživeo stravičnu nesreću. Udario je glavom u stenu i doživeo ozbiljne povrede. Od toada se malo toga znao o njegovom zdravstvenom stanju. Članovi porodice se retko pojavljuju u javnosti, a i kad se pojave ne iznose detalje vezane za njegov oporavak.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: