Foto: AP

NBA

NIKOLA GRADI LEGENDU O SEBI Trener Denvera nahvalio Srbina: Čak i da nije pogodio, on je naš najbolji igrač! Pokazao je zašto je poseban (VIDEO)

Trener Denvera Majk Meloun na sva usta nahvalio je srpskog centra Nikolu Jokića koji je spektakularnim košem nekoliko sekundi pred kraj rešio meč i srušio ekipu Minesote.

Košarka

Nagetsi su slavili sa 100:98 protiv Minesote posle produžetka, a koš za pobedu postigao je Jokić 2.4 sekunde pre kraja, preko ruke Karla Entonija Taunsa.

"Ne možemo da budemo zadovoljni. U poslednjoj četvrtini imali smo 10 izgubljenih lopti, poslali smo ih na liniju za slobodna bacanja 14 puta. Moramo da budemo bolji u završnicama, da iskoristimo vođstvo koje imamo. Ipak, u produžetku nismo paničili. Nikola je pogodio još jedan važan šut i time samo nastavio da gradi legendu o Nikoli Jokiću. Teško je pobeđivati u NBA", rekao je Majk Meloun posle meča koji je verovao da će srpski centar pogoditi nezgodan šut.

"Nisam sumnjao. Čak i da nije pogodio, on je naš najbolji igrač. S razlogom je kandidat za MVP. Pokazao je zašto je poseban", nahvalio je Meloun Jokića.

(Kurir sport)