Foto: Profimedia

veleobrt

BAJERN NAŠAO REŠENJE: Tamo gde je završio igračku, počeće trenersku karijeru! Ćabi Alonso se vraća na mesto uspeha! (FOTO)

Bajern će u januaru dobiti novog trenera, a to će prema najnovijim informacijama, na opšte iznenađenje, biti njihov bivši igrač Ćabi Alonso.

Fudbal
> 15:08h

Hansi Flik je dobio poverenje kluba, naime, on će voditi ekipu do kraja jeseni, ali Bavarci traže rešenje tokom zimske pauze.

Venger i Murinjo izgleda nisu ni razmatrani, tako da je ostao samo Erik Ten Hag, ali on neće napustiti Ajaks do kraja sezone.

Takođe u u Bajernu strahuju da bi mogao da se preseli u Englesku ako Arteta ode u Arsenal na kraju sezone i pridruži Gvardioli, a 2021 godine postane menadžer Sitija, kada Kataloncu istekne ugovor

foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

. Uostalom, kada je Pep radio u Bajernu, Ten Hag je bio trener drugog tima, imaju slična fudbalska razmišljanja. Zato Bajern traži sveže lice, a nemački mediji tvrde da bi Ćabi Alonso mogao da bude bomba.

On je spominjan kao Zidanov naslednik, tek je počeo u Sosijedadu trenersku karijeru kao šef u drugom timu, ali uvek je pokazivao tendencije da bude trener.

U Bajernu je završio karijeru, bio bi dočekan kao heroj.

foto: EPA / Lukas Barth Tuttas

Poznaje tim, kao igrač imao je veliki autoritet, pa iako nema trenersko iskustvo u Bajernu smatraju da bi sa Ćabijem Alonsom dobili rešenje za duži period.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: