Foto: AMG

DANAS POKLON - NOVI STARS! ZBOG SOFIJE MILOŠEVIĆ NASTAO HAOS U PORODICAMA JOVIĆ I LJAJIĆ!

Stars

Kurir Stars otkriva: zbog Sofije Milošević nastao haos u porodicama Jović i Ljajić. Bruka! Šerif Konjević molio da dođe u emisiju, pa ispalio Vesnu i Draganu. Sanja Đorđević u intervjuu za Kurir Stars: Malo viđam muža, zato mi brak i traje. Darko Lazić se isprsio: potrošio na žene 4.000 evra! Plus transformacija Mitra Mirića: Ne može mu niko ništa osim frizera.

foto: AMG

U DANAŠNJEM ŠTAMPANOM IZDANJU KURIRA PROČITAJTE:

Sastanak u Parizu Makron pričao sa Trampom pa hitno pozvao Vučića i Tačija

Bivši partneri ponovo šuruju Vuk nahvalio Dačića! Proprema teren za novu saradnju Drama u Hongkongu ZAROBLJENI SRPSKI STUDENTI ČUD(N)O Crkva u Petrovcu na Mlavi Viking, Kinez i Indijanac NA FRESCI PRAVA ISTINA Deju ćerka ZABRANILA da dođe na svadbu zbog maćehe OTKRIVAMO Ko je nova Slobina devojka Intervju Aleksandar Gajović, državni sekretar u Ministarstvu kulture i informisanja U Srbiji nema medijskog mraka Saznajemo Burno kod demokrata pred ujedinjenje Đilas gura Lutovca na čelo Ujedinjene DS Najveselija priča u Srbiji Prvi rođendan četvorki iz Subotice Novi zakon Ko napadne izvršitelja - 12 godina zatvora

Sjaj i beda Ispovest statiste iz bolivudskog filmu Nisam nam dali 13 sati da idemo u WC! Uskratili nam vodu, a jeli smo splačine Car Zvezdin Ganjanin iz sveg glasa BOAĆI: KOSOVO JE SRBIJA Hit u Bostonu Srbin zasenio Amere na NBA meču LUKA, BRATE, kam to Zvezda!

foto: Kurir