Foto: Profimedia

pućenje

LUKA JOVIĆ PONOVO DOMINIRA INSTAGRAMOM: JEDNA slika bila je dovoljna da podigne BURU! Nekadašnji drug iz mlade reprezentacije PECNUO asa Reala zbog izgleda, ovaj mu ESKPRESNO odgovorio (FOTO)

Kada Luka Jović uradi nešto spektakularno navijači padnu u trans, ovoga puta izazvao je ogromnu pažnju i na društvenim mrežama.

Fudbal
> 13:01h

On trenutno odmara kada se o velikim klupskim obavezama radi, i to zbog reprezentativne pauze , te je rešio da se opusti i sa fanovima na Instagramu poedli sasvim običnu fotografiju na kojoj sedi u jednoj bašti.

Međutim, njegov nekadašnji drug iz mlade reprezentacije, golman Standarda iz Liježa, Vanja Milinković Savić, odmah je uočio specifično postavljene usne.

"Što se pućiš?", upitao je Jovića, a odgovor je stigao ekspresno:

"Posao, brate", što je bilo servirano i uz tri smajlija.

Glavni posao, međutim, ne očekuje Jovića i u reprezentativnom dresu, jer se nije našao na poslednjem spisku selektora Srbije Ljubiše Tumbakovića, pa će se u periodu koji je pred nama posvetiti samo obavezama u madridskom Realu, za koji je nedavno postigao prvi gol u takmičarskom meču od letošnjeg dolaska iz Ajntrahta.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: