Foto: Starsport©

NIJE PRVI PUT...

FUDBALER IZ AFRIKE TEŠKO OPTUŽIO BIVŠEG SELEKTORA ORLOVA: Muslin mi je tražio 2.500 dolara da bih igrao! Evo kako mu je Srbin odgovorio

Bivši fudbaler iz Malavija Iso Kanjenda optužio je srpskog trenera Slavoljuba Muslina da mu je tražio novac kako bi ga uvrstio u tim.

Fudbal

Kanjenda optužuje Muslina za dane kada su obojica bili pod ugovorom sa moskovskom Lokomotivom.

"Muslin mi je rekao: 'Ako želiš da igraš u Lokomotivi, moraš da platiš", rekao je Kanjenda za ruski Championat.com.

Afrikanac je izneo i cifru koju mu je bivši selektor Srbije tražio.

"Svakog meseca 2.500 evra. Odmah sam odbio. Ne mogu da igram tako. Ako treba, vratiću se u Rostov, nema problema. U Lokomotovi su doduše bile visoke plate, ali ja nisam mnogo zaradio pošto sam tamo proveo samo šest meseci", dodao je Kanjenda.

Muslin je odmah odgovorio Kanjendi.

"Kada sam bio u Lokomotivi, Kanjenda nije igrao tamo. Nikada ga nisam video u životu, ne znam zašto to govori. Čak nisam ni znao da je on igrao za Lokomotivu. U Lokomotivi sam zarađivao 100.000 dolara mesečno, zašto bih od bilo koga tražio 2.500 dolara?", izjavio je Muslin.

Inače, Muslina je svojevremeno za iznudu optužio i Oleg Samsonov, sa kojim je sarađivao u Krasnodaru. Samsonov je tvrdio da mu je Srbin tražio 20 odsto od zarade da bi igrao, što je Muslin tada oštro demantovao i najavio tužbu protiv svog bivšeg igrača.

(Kurir sport)