Foto: Profimedia

otkriveno

HALJINA U KOJOJ JE MERILIN PEVALA ROĐENDANSKU PESMU KENEDIJU KRIJE TAJNU! Prodata je za 4.8 MILIONA $, a do sada se nije znalo da je njom znala da OBRADUJE i više nego što treba!

Pop kultura

Filmska ikona Merilin Monro bila je gola ispod poznate haljine koju je nosila dok je pevala "Srećan rođendan, gospodine predsedniče" američkom lideru Džonu F. Kenediju.

foto: Profimedia

Koketna glumica mu je pevala na prikupljanju sredstava Demokratske stranke u Njujorku nekoliko dana pre njegovog 45. rođendana u maju 1962. godine, što je pokrenulo glasine u kojima se nagoveštavalo da ona ima neke veze sa Kenedijem i njegovim bratom Robertom.

Anegdota o Merilin otkrivena u novoj knjizi potiče od kolumnistkinje Maurin Dovd, koja je rekla piscima knjige, Ešu Karteru i Semu Kašneru, šta joj je njen prijatelj preneo o večeri.

"Rekao mi je:" Stajao sam odmah iza Merilin kada je otpevala rođendansku pesmu predsedniku i dogodila se zaista čudna stvar. Njena haljina se pomerila u moju korist i video sam da ona stvarno nije nosila donji veš", rekla je Maurin.

Zloglasna haljina prodata je na aukciji u Los Anđelesu za vrtoglavih 4,8 miliona dolara u 2016. godini.

Kurir.rs/Foto: Profimedia