Foto: EPA/PETER POWELL

vratio film

DANAS KAPITEN, A NEKAD LEVO SMETALO! Džordan Henderson: Hteo sam da ubijem Suareza pre nego što mi je postao blizak prijatelj! (FOTO)

Džordan Henderson kapiten Liverpula prisetio se dana kada je 2011 došao na Enfild iz Sanderlenda.

Fudbal

On je priznao da se nije najbolje uklopio u tim i da je najviše problema imao sa Luiso Suarezom koji je u to vreme šest meseci bio član "redsa"

"Maksimalno sam se trudio. Kada ste fudbaler postoje kritike i ljudi stalno sumnjaju u vas. Tada sam bio mlad igrač i Luis (Suares) je radio par stvari koje mi se nisu svidele", počeo je priču Henderson u podkastu "The Greatest Game" i nastavio:

"Time mi je poručivao da nisam dovoljno dobar da budem u istom timu na treningu sa njim. On se konstantno čudio kao da se pitao 'šta koji ku**c, šta on radi', kao da ne bi trebalo da sam tu".

foto: AP

Odnos između Urugvajca i Engleza nije brzo bio popravljen, ali je na kraju prerastao u prijateljstvo.

"To me je izuzetno povredilo. Uradio je to tri puta i ja sam eksplodirao. Bio sam spreman da ga ubijem. Od tog trenutka imam dobar odnos sa Luisom. Na sledećem meču sam mu namestio gol i on je od tada bio izuzetno dobar prema meni. Postali smo veoma bliski i on je jedan od igrača od kojih sam mnogo naučio", zaključio je Henderson.

Kurir sport